Viet Nam 2012

De siste dagene + kaker

Hallo!

De siste dagene har vi bare slappet av, tatt noen turer til byen og supermarkedet, og vært på resturanter. I dag kjøpte jeg også en ny bikini, woho. Imorgen drar min familie og Viet sin på en liten roadtrip. Skal se om de har internett på hotellene vi skal være på! Blir gøy. Vi drar klokken syv imorgen da...

Her er noen kaker jeg kjøpte idag:

Fine, ikke sant?
Har dere spist søtkaker i det siste? 

Innkjøp så langt

Hallo!
Igår dro broren, søsteren og de to fettrene mine til Viet og Nam for å være med dem. Vi var litt på hotellet, litt på et kjøpesenter, og litt på KFC for å spise. Seinere dro vi til byen, der vi bl.a stakk innom bokbutikken og skobutikken.

Her er innkjøpet så langt:


Converse! Dette er det 2. converseparet jeg kjøper denne uken. Vet ikke om jeg skal kjøpe et til, har egentlig nok...

Bøker. ÆÆÆææ jeg skal lese den rosa boken, den er på vietnamesisk. Skulle egentlig lese den før jeg reiste, men fikk ikke tid.

Omg æsj haha de er så talentfulle

Har dere kjøpt noe i sommer?

Er i Vietnam

Jeg reiste til Vietnam på tirsdag, og det var en 26 timers lang reise. Så langt har jeg egentlig bare slappet av med familie, dratt en liten tur til det lokale markedet, og spist og drukket masse godt.

Grunnen til at jeg bruker blogg.no er fordi at blogspot ikke fungerer i Viet Nam. Og jeg orker ikke å redigere bildene, ha ha.

Ble egentlig sykt overrasket over at de hadde Lana del rey på flyet! 

La ikke merke til det da jeg lagde den, men se hvor "negativ" spillelisten min ser ut. Ha ha omgg

Fetteren min har bra tegneferdigheter, ja..

Skal du reise noen steder i sommerferien? Eller har du allerede reist?

<3

<3

15, Bergen

Håp, kjærlighet, fred, musikk, minner, fotografier, sommerfugler, drømmer, skog, hav, barbeinte føtter, latter, elver, regnskog, skrivebøker, ord, farger, venner, familie, verden, felleskap, opplevelser. bare til å legge meg til som venn! xx

Kategorier

Arkiv

hits