Hverdag

ATM

Hallo! 

På mandag dro vi til nha trang, og der var vi i noen dager. Der drakk vi smoothie, badet så lenge at alle fikk fiskehud, holdt på med parasailing og kjørte vannscooter, spiste supermye, gikk en timers tur på stranden om kvelden, kjøpte klær, og dro på øyer. I går kveld dro vi fra nha trang, og nå er vi på et hotell på Mui Ne.

Hotellet:

 

Nå må jeg gå. Vi snakkes!Østerrike 2011

Fredag den 11. november dro meg og 14 andre til Østerrike. Jeg kom hjem igår. Utrolig koselig og gøy tur! Jeg glemte dessverre kameraladeren min hjemme, så jeg fikk ikke så mange bilder som jeg hadde håpet på.

Og jeg har forresten en ny blogg, som jeg blogger hver dag på. Den er: www.tusendager.blogspot.com

Har du vært i Østerrike før?

Kimberly

Igår var jeg med Kimberly. Vi gikk en lang tur før hun kom hjem til meg.

Likte dere bildene?

Besøk + endringer på veggen min
Hva skjer hos dere?

Fra fine blomsterdager til prøver og innleveringer

Jeg vil skrive om varme dager, blå himmel og fine turer i skogen. Jeg vil skrive om smoothies og bøker, lett bris i et utslått hår og smilende venner som stadig får blitsen i ansiktet. Jeg vil skrive om lyse farger, om lette sinn og veltrente bein. Jeg vil skrive om stress og fanteri, eventyrer og det underjordiske. Jeg vil skrive om fugler og ender, om hvor fint bildet ser ut, når solen skinner på innsjøen som er full av lekende barn. Jeg vil skrive om tepper og solkrem, om Harry Potter og gyllen sommerhud.I stedet skal jeg skrive om oransje, røde, brune og gule farger. Om jakker i pels, stearinlys og varm te. Om fine filmer når regnet høljer, om mennesker som gjemmer seg under paraplyer og plasker med støvler. Jeg skal skrive om gatelysene som slås på om kvelden, om varme og grå himmel. 

Savner dere sommeren?
Er dere klar for høsten? 
Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg! Hihi. 

From Rome

Småbortskjemt

Søstrene Grene igår og idag.

Streetstyle og puslespill

Jeg er ganske stor fan av dagens gode gjerning og å 'gripe fatt i dagen', så jeg skal prøve å pryde bloggen med positive og unike saker. Dagens innkjøp og gode gjerning i samme slengen:

+ jeg kjøpte mitt første, skikkelige puslespill idag
+ jeg kjøpte førsteutgave av STREETSTYLE (om ulrikke lund hadde vært der, så hadde bladet vært komplett)
+ jeg donerte penger til unicef 

<3

<3

15, Bergen

Håp, kjærlighet, fred, musikk, minner, fotografier, sommerfugler, drømmer, skog, hav, barbeinte føtter, latter, elver, regnskog, skrivebøker, ord, farger, venner, familie, verden, felleskap, opplevelser. bare til å legge meg til som venn! xx

Kategorier

Arkiv

hits