Blogg

Peace + fashioncircusJeg har ikke brukt bloggen så mye, men nå skifter jeg hovedbloggen min til www.fashioncircus.blogg.no

Det blir en moteblogg om moten i Bergen, og meg og Tran kommer til å gå rundt i Bergen by for å finne personer med unik stil. På denne bloggen kommer jeg til å sette sammen random bilder.

Likte du bildene?

Vil du følge fashioncircus?

Nytt design

De siste timene har jeg byttet mellom å photoshoppe små bilder, se på My Princess og holde på med et nytt bloggdesign. Jeg begynte fra bunnen av, og har tatt i bruk de små ferdighetene jeg har med HTML-koder. Skal fortsette litt imorgen, men det blir bare små ting, som å fjerne 'Permalenke', 'Lenker' og andre unødvendige ting.

Denne helgen har jeg vært på vietnamesisk leir, og var da våken til klokken fem natt til lørdag og fire natt til søndag for å pusle et puslespill med 2000 brikker. Dvs. at denne helgen har jeg til sammen fått 7 timers søvn, noe som er relativt lite. Er enda ikke trøtt (WTF is this), men må vel snart prøve å få i meg litt søvn.

Uansett. Bloggdesignet.

Før

EtterOi. Nå ble jeg litt stolt, he-he.

Hva har dere gjort idag daaa?

Nok en gang en ny blogg

Erh, ok. Jeg har igjen en ny blogg, men dette blir den siste. Lover. Jeg elsker sommerfugler, så kommer aldri til å bli lei av navnet. Og jeg har bestemt meg for å være positivt innstilt på blogg.no, så vi får se hvordan dette går.

Kommer til å leke med designet litt, se hva som skjer. 


/privat

Flott av meg og begynne en blogg når søstereen min tar kameraet til Roma i 1 uke. He he.

<3

<3

15, Bergen

Håp, kjærlighet, fred, musikk, minner, fotografier, sommerfugler, drømmer, skog, hav, barbeinte føtter, latter, elver, regnskog, skrivebøker, ord, farger, venner, familie, verden, felleskap, opplevelser. bare til å legge meg til som venn! xx

Kategorier

Arkiv

hits